Meer resultaten voor gordijnen op maat

Gordijnen HEMA.
Ook in de kant en klaar collectie hebben we verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld donkere, verduisterende gordijnen voor de slaapkamer. En lichte gordijnen voor de woonkamer. De kant en klaar gordijnen hebben een standaard maat van 140x270 cm. Ze zijn gemakkelijk op maat te knippen.
Gordijnen Atelier Couture.
Couture is specialist in het confectioneren van gordijnen. In het atelier maken onze ervaren stiksters gordijnen op maat volgens uw persoonlijke eisen, rekening houdende met de wensen van uw klant. Kwaliteit en service zijn de belangrijkste peilers voor een perfecte afwerking van uw gordijnen.
Gordijnen Op Maat Kopen Van RTL4 40% Goedkoper Veneta.com.
Kwaliteit Nummer 1 in gordijnen op maat online. Vanaf 4 Altijd gratis op maat gemaakt! Op zoek naar éxtra sfeer in huis? Naast het sfeervolle karakter zijn gordijnen op maat ook heel praktisch, denk aan de extra privacy die ze geven én de gewenste verduistering in de slaapkamer.
Kleding op maat gordijnen op maat Zuzanna Antwerpen.
voor kleding en gordijnen op maat in Antwerpen. Kleermakerij Zuzanna in Antwerpen specialiseert zich in maatwerk van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een ruim gamma aan diensten op maat. Zo zijn we experts in de vervaardiging van.: kleding op maat. gordijnen op maat.
Gordijnen kopen? Tot 40% Goedkoper Raamdecoratie.com.
Daarnaast is ons maatwerk van de hoogst haalbare kwaliteit. Zo worden de gordijnen op maat voorzien van hoogwaardige stoffen en een luxe afwerking. Kant en klaar. Onze kant en klaar producten zijn standaardmaten die te bestellen zijn in vaste breedte en hoogtematen. Ze zijn van goede kwaliteit en worden direct uit voorraad geleverd. Vitrages 2 items. Inbetweens 7 items. Overgordijnen 9 items. Onze gordijnen zijn leverbaar in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor vitrages, inbetweens en overgordijnen. Vitrages zijn dunne en transparante stoffen.
Gordijnen en rolgordijnen IKEA.
Je kan gordijnen aan het plafond hangen als kamerverdeler of je kan een gordijn of rolgordijn gebruiken als deur voor een garderobekast of een set planken. Veel van onze gordijnen en rolgordijnen zijn afgestemd op onze vloerkleden of ons beddengoed.
Gordijnen op maat of gordijnstoffen kopen! Gordijnen op maat vanaf 499, p/m.
Bij Voordeelgordijnen.be kunt u naast gordijnen op maat ook losse gordijnstof online kopen. De levertijd van gordijnen op maat is gemiddeld zo'n' 10 werkdagen. Losse gordijnstof kunt u binnen 2-5 werkdagen bij u thuis verwachten. Wanneer u nog niet zeker bent van welke gordijnstof u wilt kopen, dan kunt u bij ons gratis een kleurstaal aanvragen. Zo kunt u zien of de kleur van de gordijnstof bij uw huis/interieur/kamer past. Al vanaf 499, per meter. Vanaf bestellingen boven de 15000., Snel in huis.
Gordijnen op maat: glasgordijnen, optrekgordijnen, alle maatwerk voor gordijnen Vdecor.
Plissé en dubbel plissé gordijnen. Alle gordijnen worden volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier. Professionele, degelijk opgeleide naaisters behoren tot ons team. Door hun kennis en ervaring kunnen zij voldoen aan al uw eisen, gaande van gewone glasgordijnen tot de meest complexe motorisch gestuurde optrekgordijnen.
Gordijnen: voilegordijnen op maat, kant-en-klaar gordijnen.
U kunt uw gordijnen tot in het kleinste detail op uw persoonlijke smaak laten afstemmen en zo uw inrichting nog meer karakter geven. En om de harmonie binnen uw interieur te vervolmaken, leveren wij ook tapijten en kussens op maat in functie van uw wensen.
Raamdecoratie Carpetright.
En om je huis helemaal af te maken, kun je bij ons vanaf nu ook terecht voor een ruim assortiment gordijnen en raamdecoratie. Van plooigordijnen voor meer sfeer in de woonkamer tot verduisterende jaloezieën in de slaapkamer, er is voor iedere woonwens wat wils. Onze gordijnen en raamdecoratie zijn kindveilig en worden op maat gemaakt, zodat deze perfect komen te hangen.

Contacteer ons