Resultaten voor schilderwerken Hasselt

Schilderwerken Hasselt goudengids.be.
Specialist in alle binnen en buitenschilderwerken te Hasselt voor heel Limburg. Schilderwerken Aannemers Benodigdh. Aanbrengen van behangpapier. Bezoek onze webpagina. Luikersteenweg 158, 3500 Hasselt. Bij Desco schilderwerken kan u terecht voor decoratie en kleuradvies op maat. Kuringersteenweg 295, 3500 Hasselt.
Schilder Antwerpen Schilderwerken Bertelle.
Door onze ruime ervaring, van inmiddels meer dan 20 jaar, zijn wij in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw binnen schilderwerk. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt Schilderwerken Bertelle naast uw wensen, rekening met: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.
Schilderwerken Hasselt Schilder Hasselt Schildersbedrijf Hasselt.
Gratis offerte voor uw schilderwerken in Hasselt. Tags: schilderen, schilder, schilder gezocht, schilder prijs, schilder regio, schildersbedrijf regio, schildersbedrijf prijs, schilder offerte, schildersbedrijf offerte, schildersbedrijf, schildersbedrijf zoeken, Hasselt, schilder Hasselt, schildersbedrijf Hasselt, verven, muren schilderen, plafond schilderen, gevel schilderen, poorten schilderen, garage schilderen.,
Lemi Hasselt Home.
Al meer dan 20 jaar is Lemi dé kwaliteitsschilder bij uitstek in Hasselt. Binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en Gyprocwerken worden met de grootste zorg uitgevoerd. Lemi-zaakvoerder Herwig Tits werkt elk interieur af tot in de puntjes, dankzij een jarenlange ervaring in de decoratiesector en de toepassing van verfijnde schildertechnieken.
Schilderwerken Hasselt Timmermans.
Wij zijn een ervaren schilder afwerkingsbedrijf met oog voor detail, steeds bezig met prijs kwaliteit. Wij doen alle schilder, behang, vloer, plak en renovatiewerken in Limburg, andere provincies zijn ook mogelijk. Maak tijdig een afspraak voor uw gratis offerte bij schilder en afwerkingsbedrijf Timmermans Hasselt.
buitenschilderwerken interieurafwerking brepoels kermt Hasselt.
Algemene Schilderwerken Brepoels Ludo uit Kermt bij Hasselt, Limburg is al sinds 1998 een vaste waarde in algemene schilderwerken. Wij staan tot uw dienst met de volgende service.: Buitenschilderwerk: schilderen of kaleien van gevels, oliën, vernissen en lakken van houtwerk.
Home.
C O N T A C T E E R S C H I L D E R W E R K E N H A S S E L T. Alle Foto's' van de werken op deze site zijn echt en uitgevoerd door ons. Sinds 2010 schilderen wij over heel belgie en nederland. Schilderwerken gebeuren voor particulieren en bedrijven alsook met een medecontractant.
Schilderwerken Limburg Schilderwerken Hasselt.
Het is daarom heel belangrijk om uw muren en houtwerk juist te behandelen tegen deze aantastingen. Met onze jarenlange expertise in het gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten geven wij u de juiste professionele raad voor het beschermen van o.a.
Desco schilderwerken in Hasselt uw aannemer en vakman voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, schilderwerken, schilder, schildertechnieken, decoratietechnieken, patineren, kalkverf, wandschil
Desco werd in 1993 opgericht met als specialiteit algemene schilderwerken decoratieve technieken. De zaakvoerder, tevens de uitvoerder van alle projecten, genoot naast zijn 20 jaar ervaring in de sector, een artistieke opleiding waardoor het mogelijk werd om op het vlak van decoratieve technieken tal van mogelijkheden aan te bieden.
Schilderwerken regio Hasselt Danny Robben.
Of is na al die jaren uw woonkamer toe aan een nieuw likje verf of een trendy behangpapier? Schilderwerken Robben realiseert uw schilder, behang en decoratiewerken met oog voor detail. Al meer dan 15 jaar lang staat Schilderwerken Robben klaar voor uw.: We zijn actief in de ruime regio rond Hasselt Limburg.

Contacteer ons