Meer resultaten voor schilderwerken oostende

Schilder in Oostende? Schilderwerken Binnen buiten!
Alle klussen in en om huis die te maken hebben met het bijwerken van het houtwerk en het verven van oppervlakten worden samengevat met de term schilderwerken. Het schilderen van de muren en het plafond, het onderhouden van de ramen en gevelbekleding, en het schilderen van meubels en dakgoten vormen voorbeelden van de schilderwerken. Bent u op zoek naar een ervaren schilder uit Oostende die u kan helpen bij het uitvoeren van één van de vele schilderwerken?
Schilderwerken Oostende goudengids.be.
Elisabethlaan 33, 8400 Oostende. 11 Schilderwerken GCV. Torhoutsesteenweg 413, 8400 Oostende. Torhoutsesteenweg 282, 8400 Oostende. Kastanjelaan 29, 8400 Oostende. 14 Schilderwerken De Keyser. Eendrachtstraat 15, 8400 Oostende. 15 JES Projects. Filip Van Maestrichtplein 4/3V, 8400 Oostende. Weeshuisstraat 1/404, 8400 Oostende.
Schilder Van Eycken schilderwerken, schildersbedrijf, behanger, behangsel, behangpapier.
SCHILDERSBEDRIJF VAN EYCKEN DOET ALLE SCHILDERWERKEN BINNEN EN BUITEN GEVELRENOVATIES EN INTERIEURDECORATIES WAND VLOERBEKLEDING, RAAMDECO. Bestaat uit 10 door de wol geverfde medewerkers schilders decorateurs. Wordt geleid met vaste schildershand door Toinon Van Eycken, zaakvoerster van de derde generatie. Werkt voor ondernemers, kmos, openbare besturen en particulieren. Neemt zowel grote als kleine opdrachten aan alsmede alle aparte en industriële. DE TROEVEN VAN. heeft meer dan 50 jaar ervaring, ook met het kustklimaat., biedt 10 jaar garantie op alle gevelschilderwerken buiten., beschikt over vakkundig personeel met glans., er is grote betrokkenheid van de zaakvoerster bij elk project met het oog op volledige klantentevredenheid. DECORATIETEAM VAN EYCKEN. Volg ons op Facebook. 2018 trafficonline Privacyverklaring. Stokkellaan 95, 8400 Oostende.
Schilderwerken Oostende Schilder voor uw schilderwerk!
U hoeft zelf geen materiaal aan te schaffen. Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van het inschakelen van een vakman, en wilt u uw schilderwerken in Oostende uitbesteden? Al uw schilderwerken zijn in goede handen bij de specialisten uit Oostende.
Schilderwerken Vandycke-Galle Oostende Gespecialiseerd in schilderwerken en spuitplamuur SchilderBehangerMuurbekleding.,
Welkom op de webstek van Schilderwerken Vandycke Galle. De firma VOF Vandycke-Galle uit Zandvoorde bij Oostende heeft al meer dan 14 jaar ervaring in binnen en buitenschilderwerken en al meer dan 10 jaar ervaring in spuitplamuur. Spuitplamuur is een heel dunne laag plamuur 3 mm om de oppervlakte effen te maken en schildersklaar te zetten.
Schilderwerken in Oostende? Schilder voor binnen en buiten!
Het maakt hierbij niet uit of u nu enkel het schilderwerk van uw ramen wilt herstellen of dat u uw nieuwe woning in Oostende volledig opnieuw wilt laten schilderen: de schilders uit ons netwerk staan met alle plezier voor u klaar! Er bestaan talloze schilderwerken die u kunt uitbesteden.
Schilderwerken Decoratiewe rken Schilder Oostende.
Vanoutryve Steve is als schildersbedrijf in Oostende een specialist in alle binnen en buitenschilderwerken. Maar er is meer! Wij willen al onze klanten graag een zo ruim mogelijk aanbod aan diensten bieden. Vandaar dat we denken vanuit een totaalconcept van service. Wij zijn beschikbaar voor nieuwbouw en verbouwingsprojecten en werken daarbij desgewenst het hele interieur af. Wat biedt Vanoutryve Steve zoal? Schilderen van interieur en exterieur. Interieur en kleuradvies. Totaalprojecten van laminaat tot gordijnen. Vanoutryve Steve neemt uw hele woning, winkel of kantoorpand onder handen om de gevel en/of het interieur op een prachtige manier te doen herleven. Maar ook voor professioneel advies over de kleurkeuze voor binnen en buiten kunt u bij ons terecht. Eerst onderzoeken we tot in het kleinste detail uw smaak en wensen. En op basis van de omvang van de ruimte en de specifieke lichtinval adviseren we u dan aan de hand van stalen, zodat u op uw gemak uw keuze kunt maken. Vanoutryve Steve kan talrijke referenties voorleggen, die bewijzen dat al onze projecten kwalitatief en stijlvol zijn! Vraag meer informatie over onze schilderwerken en totaalprojecten!
Schilderwerken Poissonnier Middelkerke Oostende schilder, behang, gyproc, vloeren, interieur.
Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk op deze website enkele van onze realisaties. Wij zorgen ervoor dat ook uw huis van buiten-uit terug schittert. Na een grondige reiniging schilderen wij uw gevel, de raamomlijstingen en alle houten afsluitingen, Meer.
Van Eycken Schilder uit de regio Oostende.
Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw schilderwerken, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele schilders die gelegen zijn in de regio rond Oostende en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven schilderwerken. Wanneer mag ik de offertes verwachten?
Schilderwerken Oostende behanger, mortex, beton ciré.
Neem contact voor een vrijblijvend werfbezoek van de zaakvoerder Frederik: 050 31 93 37 of defloo@telenet.be. We werken overwegend in de regio Brugge, Knokke, Oostende en Roeselare, Tielt, Aalter, tot en met Gent. Binnenschilderwerken in Oostende. Schilderwerken en decoratieve technieken: behanger, mortex, beton ciré in Oostende.

Contacteer ons