Op zoek naar veldeman schilderwerken?

Veldeman trots op nieuwbouw Dendermonde Regio HLN.
Voor de brandveiligheid kregen we zelfs felicitaties van de verzekeraar." De bvba Veldeman stelt in Dendermonde momenteel 75 personeelsleden te werk, maar er zijn nog afdelingen elders in Vlaanderen. De broers, die bekend staan als de Vier Heemskinderen van de Ros Beiaardommegang in 1990, zijn er fier op dat ze de zaak van hun vader voorzetten. Het" bedrijf werd ooit opgestart door grootvader als een eenmanszaak in schilderwerken en vloerbekleding, vertelt Gert.
Veldeman Aannemingen, Dendermonde Tel: 052216. Schilderwerken Aannemers goudengids.be.
Veldeman: Schilderwerken binnen en buiten en binnenschrijnwerk op maat. Veldeman is een KMO en stelt meer dan 40 personen te werk in de schilderswereld interieurbouw. Onze hoofdzetel is gevestigd te Dendermonde, maar het bedrijf zelf is actief in heel Vlaanderen.
Veldeman Schilderwerken Manager TV.
if tg_topright_menu false?" Familiebedrijf Veldeman is actief in schilderwerken en vloerbekledingen. Het bedrijf dat ondertussen aan haar derde generatie toe is, levert dankzij haar geschoolde en ervaren medewerkers een uitstekende kwaliteit, werkt tegen deadlines en biedt ze een perfecte opvolging aan.
Veldeman Schilderwerken en Totaalprojecten.
Erhalten Sie Offerten für einen Teil der Arbeiten. Alle Dokumente digital zugänglich. Jobs und Karriere. Veldeman Schilderwerken en Totaalprojecten. Zurück zur Übersicht. profielsysteem aluminium ramen. profielsysteem staal ramen. sierpleisters op metselwerk minerale pleister. buitengevelisolatiesystemen met pleister. soepele vloerbekledingen linoleum. soepele vloerbekledingen vinyl PVC.
Vrijgesproken maar toch imagoschade door proces Dendermonde Het Nieuwsblad.
De firma Veldeman werd vrijgesproken. Maar de uitspraak van de rechter maakt duidelijk dat we eigenlijk geen aandeel hadden, zegt Toon. Nochtans leden we wel schade door heel de heisa. En we hebben die openbare aanbestedingen nodig om al onze mensen werk te kunnen geven. Met de hand op het hart kunnen we zeggen dat we eerlijk zijn. We doen niet mee aan zwartwerk. We zijn gelukkig geen actieve klanten verloren, maar er zijn wel mensen die niet naar ons gekomen zijn door dat proces. De vier broers namen de zaak over van hun vader. Ondertussen doen we meer dan schilderwerken alleen.

Betaal deze RES-handelaar. Gordijnen Schilderwerken binnen Schilderwerken buiten Vloerbekleding Zonnewering dekzeilen. Veldeman in uw partner voor de volledige decoratie of renovatie van uw ruimte en stelt meer dan veertig personen tewerkstelt in de schilderssector. De activiteiten bestaan grotendeels uit traditioneel schilderwerk, maar ook vloerbekleding, zonnewering, gordijnen en brandwerend schilderwerk behoren tot de hoofdactiviteiten.
Home Woutim.
U mag er dus zeker van zijn dat uw project bij ons in goede handen is. Aan schilderwerken worden zeer hoge eisen gesteld, ons team van vakmensen zal zeker voldoen aan uw verwachtingen. Onze ambachtslui beschikken over een diepgaande technische kennis van behangtechnieken.
Veldeman Aannemingen Bvba Dendermonde 9200 Dendermonde, Bosveld 20, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0421338009. Kompass Professionnel.
Adressen van: Veldeman Aannemingen BVBA. Samenvatting bedrijf Veldeman Aannemingen BVBA. Algemene schilderwerken Schilder en behangwerken. Plaatsen van zachte vloerbekleding. Nummer van de vestigingseenheid. 32 52 20 01 18. Website beschikbaar, abonneer u. Van 50 tot 99 Werknemers. Informatie beschikbaar als optie.
Golfclub Krokkebaas.
Tel: 32 09 326 90 10. Korte Dijkstraat 75. Tel: 32 052 22 03 03. Bosveld 20, 9200 Dendermonde. Gerard De Leeuw. Tel 32 2 229 63 11. 32 052 26 01 70. Franky Van Nieuwenhuyze. Grootzand 127, 9200 Dendermonde.
Veldeman Schilderwerken Dendermonde Lokaal bedrijf Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Ontdek locale bedrijven op Facebook. Registreer je vandaag nog op Facebook om bedrijven in je buurt te vinden. Bevindt zich in Dendermonde. Berichten over Veldeman Schilderwerken.

Contacteer ons