Resultaten voor veldeman schilderwerken

Veldeman Schilderwerken Manager TV.
if tg_topright_menu false?" Familiebedrijf Veldeman is actief in schilderwerken en vloerbekledingen. Het bedrijf dat ondertussen aan haar derde generatie toe is, levert dankzij haar geschoolde en ervaren medewerkers een uitstekende kwaliteit, werkt tegen deadlines en biedt ze een perfecte opvolging aan.
Veldeman Schilderwerken aannemingen.
Kijk eens rond in uw gebouwen en u ziet de wereld van Veldeman. Bij ons kan u terecht voor alle schilderwerken, decoratie en maatmeubilair. Zelfs totale renovaties brengen wij voor u tot een goed einde. Wij geven daarbij graag een ziel aan elk project!
Veldeman Aannemingen, Dendermonde Tel: 052216. Schilderwerken Aannemers goudengids.be.
Veldeman: Schilderwerken binnen en buiten en binnenschrijnwerk op maat. Veldeman is een KMO en stelt meer dan 40 personen te werk in de schilderswereld interieurbouw. Onze hoofdzetel is gevestigd te Dendermonde, maar het bedrijf zelf is actief in heel Vlaanderen.
Vrijgesproken maar toch imagoschade door proces Dendermonde Het Nieuwsblad.
De firma Veldeman werd vrijgesproken. Maar de uitspraak van de rechter maakt duidelijk dat we eigenlijk geen aandeel hadden, zegt Toon. Nochtans leden we wel schade door heel de heisa. En we hebben die openbare aanbestedingen nodig om al onze mensen werk te kunnen geven. Met de hand op het hart kunnen we zeggen dat we eerlijk zijn. We doen niet mee aan zwartwerk. We zijn gelukkig geen actieve klanten verloren, maar er zijn wel mensen die niet naar ons gekomen zijn door dat proces. De vier broers namen de zaak over van hun vader. Ondertussen doen we meer dan schilderwerken alleen.
Veldeman trots op nieuwbouw Dendermonde Regio HLN.
Voor de brandveiligheid kregen we zelfs felicitaties van de verzekeraar." De bvba Veldeman stelt in Dendermonde momenteel 75 personeelsleden te werk, maar er zijn nog afdelingen elders in Vlaanderen. De broers, die bekend staan als de Vier Heemskinderen van de Ros Beiaardommegang in 1990, zijn er fier op dat ze de zaak van hun vader voorzetten. Het" bedrijf werd ooit opgestart door grootvader als een eenmanszaak in schilderwerken en vloerbekleding, vertelt Gert.

Contacteer ons